Policia e Kosovës në aksion, ndalon qytetarët që qarkullojnë në sheshet e Prishtinës

Brestovci: Tashmë Diaspora ka njeriun e duhur që i përfaqëson

Kryeministri Hoti niset sot për Paris, nesër ka takim me Presidentin Macron

Shkarkohet Basri Sejdiu

Kjo është familja e Albin Kurtit

Magazina

ShËndetËsi

Gratë shtatzëna të infektuara me COVID-19 kanë pesë herë rrezik

endra për kontrollin dhe parandalimin e sëmundjeve publikoi këtë javë një raport në të cilin thotë se gratë shtatzëna që janë të infektuara me coronavirus, kanë pesë herë më shumë gjasa të shtrohen në spital. Edhe pse një udhëzim i më hershëm

Si mund të jepni ndihmë të parë edhe për shëndetin

Ndihma e parë për shëndetin mendor u krijua në 2001 nga australianët Betty Kitchener dhe Anthony Jorm Këtë program e kanë përqafuar 24 shtete të SHBA-së, India, Kanadaja, Suedia, etj. Fatkeqësisht vendi ynë nuk ka ende qasje. Ndihma e parë