10 gjërat që ndodhin me trupin tuaj nëse hani një lugë qiqra çdo ditë

 10 gjërat që ndodhin me trupin tuaj nëse hani një lugë qiqra çdo ditë

Qiqrat janë një nga bishtajoret më të hershme të kultivuara, që datojnë që nga periudha neolitike para-qeramikës. Qiqrat janë një burim i pasur i fibrave, përmbajnë yndyrna të shëndetshme, karbohidrate, dhe shumë vitamina dhe minerale të tjera.

Qiqrat janë gjithashtu të pasura me proteina, kështu që mund të jenë një zëvendësues i mishit për veganët dhe vegjetarianët.

Ne kemi gjetur 10 mënyra se si trupi juaj mund të përfitojë nga qiqrat dhe kjo mund t’ju bëjë që të dëshironi t’i përfshini ato në dietën tuaj!

Të ngjashme