3 ushqime që duhet të hani në ditët e periodave dhe 3 që duhet të shmangni me patjetër

 3 ushqime që duhet të hani në ditët e periodave dhe 3 që duhet të shmangni me patjetër

Disa produkte mund t’ju ndihmojnë të mbani një nivel të shëndetshëm të elementeve dhe mund të luftojnë kushte si ngërçet, ënjtjet, dhimbjet e kokës, të përzierat dhe lodhjen.

 

Nevojat ushqyese të grave ndryshojnë gjatë gjithë ciklit menstrual, dhe luhatja e hormoneve nuk është arsyeja e vetme për këtë, shkruan “Living”.

Ato gjithashtu humbasin mineralet thelbësore dhe vitaminat përmes gjakderdhjes. Në mënyrë që të rikthehen këto humbje, ekspertët rekomandojnë një dietë të ekuilibruar në përputhje me periodat e tyre, transmeton lajmi.net.

Disa produkte mund t’ju ndihmojnë të mbani një nivel të shëndetshëm të elementeve dhe mund të luftojnë kushte si ngërçet, ënjtjet, dhimbjet e kokës, të përzierat dhe lodhjen.

Të ngjashme