4 zonat e përshtatshme dhe 4 zonat jo të përshtatshme për të vendosur parfum

Aroma e parfumeve që zgjedhim të veshim mund të japë një deklaratë. Por që ajo aromë e fuqishme të zgjasë, duhet të synoni pika specifike dhe të shmangni ato që mund të irritojnë lëkurën tuaj.

Edhe nëse i aplikoni në pika të ndryshme nga pikat e pulsit, mund të arrini rezultate të mrekullueshme, transmeton lajmi.net.

Spërkatni pas gjunjëve.

4 Perfect Spots to Spritz With Perfume and 4 Spots That Are No-Nos

Mund të duket pak e ndërlikuar të aplikosh në fillim. Është një pikë pulsi që do të bëjë mrekulli.

Spërkateni atë midis kofshëve të brendshme.

4 Perfect Spots to Spritz With Perfume and 4 Spots That Are No-Nos

Ndërsa është disi e rrezikshme të spërkatni parfumet nëpër zonat private, prapëseprapë mund ta bëni këtë mes kofshëve të brendshme. Nxehtësia do të nxisë aromën dhe do të zgjasë tërë ditën. Plus, kur përqafoni dikë, nuk do ta lini aromën tuaj mbi ta.

Spërkateni atë në gjoks.

4 Perfect Spots to Spritz With Perfume and 4 Spots That Are No-Nos

Nëse rrobat tuaja zbulojnë gjoksin tuaj, ia vlen të konsideroni të aplikoni një spërkatje të lehtë. Mund të mos jetë aq i fortë sa është në kyçet e dorës, por do të rezultojë në një aromë delikate.

Spërkateni në stomakun tuaj.

4 Perfect Spots to Spritz With Perfume and 4 Spots That Are No-Nos

Përfitoni nga veshja e rrobave që zbulojnë stomakun tuaj. Përdorimi i parfumit atje do t’ju ndihmojë gjatë gjithë natës, duke ju lënë një nuhatje të papërmbajtshme.

Mos e spërkatni në sqetull.

4 Perfect Spots to Spritz With Perfume and 4 Spots That Are No-Nos

Gjëndrat e djersës së sqetullave do të reagojnë me parfumin që mund të shkaktojë një ndjesi djegieje dhe kruajtje. Përveç kësaj, edhe nëse e zbatoni atë, nuk do të keni rezultate të mira.

Mos e spërkatni rreth zonës së bikinit.

4 Perfect Spots to Spritz With Perfume and 4 Spots That Are No-Nos

Nëse përdorni parfumin tuaj rreth zonës suaj të bikinit, mund të rezultojë në lëkurë të thatë. Përveç kësaj, ato zona mund të acarohen lehtësisht, duke rezultuar në kruajtje dhe inflamacion.

Mos e spërkatni afër syve.

4 Perfect Spots to Spritz With Perfume and 4 Spots That Are No-Nos

Shmangni spërkatjen e parfumit në zonat përreth syve tuaj. Alkooli dhe parfumet me bazë etilen mund të bëjnë dëme serioze nëse vijnë në kontakt me njolla shumë të ndjeshme.

Mos e spërkatni në duar.

4 Perfect Spots to Spritz With Perfume and 4 Spots That Are No-Nos

Ndërsa një nga vendet më të njohura për të parfum është dora, ju duhet të shmangni aplikimin e saj në duart tuaja. Nëse bie në kontakt me duart tuaja, parfumet me bazë alkooli mund ta bëjnë lëkurën tuaj të thahet, të shkaktojë plasaritje dhe madje edhe të rrjedh gjak.

Të ngjashme