Çaj detox sa herë që keni ndjesinë e fryrjes së barkut

Një nga shkaktarët krysorë, që ju ndiheni të fryer dhe të shqetësuar nga gazrat janë: konsumimi i alkoolit, ushqimet e shpejta dhe ëmbëlsirat.

Pastrimi adekuat i zorrëve është shumë më i lehtë se që e keni menduar.

Në vend të ndonjë trajtimi të shtrenjtë apo me barna, që kanë efekte të dëmshme anësore, ju mund t’i pastroni zorrët duke përgaditur një çaj detox.

Përgaditja e këtij çaji përfshinë disa përbërës shumë të thjeshtë dhe aspak të kushtueshëm. Duke përdorur gjysmë luge shafran të Indisë, piper të zi, pluhur xhenxhefili dhe 1 lugë mjaltë, ju do të arrini të krijoni një kombinim perfekt për të detoksinuar zorrët tuaja.

Ky çaj do të qetësojë barkun, eliminon ndjesinë e fryrjes dhe do të kthejë funksionimin normal të zorrëve.

Të ngjashme