Pamje të rënda, ja kriminelët serbë që kryen masakra në Kosovë

 Pamje të rënda, ja kriminelët serbë që kryen masakra në Kosovë

Në një video të publikuar shihen pamje të kriminelëve serb, të cilët kanë kryer masakra në Kosovë.

Kriminelët serb, me emra dhe mbiemra shfaqen në këtë video ku edhe tregohet se cfarë kanë masakra kanë kryer, shkruan gazeta “Bota sot”.

Aty shfaqen edhe fëmijët e vëgjël, me mbishkrimin se si janë masakrauar.

E dihet mirë, se lufta në Kosovë la pas shumë të vrarë dhe të masakruar nga forcat serbe.

Fatkeqësisht sot pas 18 vitesh të gjitha ato tmerre që populli i përjetoi u lanë në harresë. Në njërën nga pamjet në video shihet edhe një vajzë 15 vjeçare nga një fshat i Malishevës e cila ishte varur pasi ishte përdhunuar nga paramilitarët serbë.

Të ngjashme