Policia “e kap” manekinin që shkeli rregullat kundër COVID-19

Policia e thirrur në një restorant në Nova Scotia, për shkelje të rregullave ndaj COVID-19, zbuloi se klienti i dyshuar i ulur në një tryezë ishte në të vërtetë një manekin.

Mike Cormier, pronari i Ardmore Tea Room në Halifax, tha se policia vizitoi restorantin e tij të enjten në mëngjes pasi dikush thirri për të raportuar se dikush po hante brenda në restorant duke shkelur rregullat e izolimit.

“Oficeri doli dhe po shikonte në dritare, dhe unë e pashë atë duke parë manekinin”, tha Cormier për Global News, transmeton Klan Kosova.

Ai tha se doli dhe foli me oficerin, i cili konfirmoi se një telefonues me sa duket kishte gabuar manekinin e ulur në një tavolinë si një klient i vërtetë.

Zëdhënësi i Policisë Rajonale të Halifax, John MacLeod konfirmoi se oficerët u thirrën në restorant të enjten në mëngjes në një raport të “individëve që nuk ndiqnin direktivat e shëndetit publik”.

“Oficerët morën pjesë dhe zbuluan se nuk kishte asnjë rast ose shkelje në atë kohë”, tha MacLeod.

 

Të ngjashme