Rrathët e errët nën sy janë trendi më i fundit i bukurisë

 Rrathët e errët nën sy janë trendi më i fundit i bukurisë

Mund të jetë koha të hiqni korrektorin tuaj ndriçues, sepse trendi i fundit i bukurisë i drejtuar nga TikTok në të vërtetë përfshin  theksimin e rrathëve nën sy, dhe jo fshehjen e tyre.

Nëse më parë njerëzit do të bënin gjithçka për të fshehur pa përsosmëritë e tyre, trendi i re është t’i intensifikojë ato – ose edhe t’i krijojë ato atje ku nuk ekzistojnë.

Komuniteti i bukurisë në TikTok filloi të adoptojë pamjen e privuar nga gjumi në fillim të vitit të ri, duke përdorur korrektor me ton më të errët për të krijuar sy të errët.

 

♬ Greek Tragedy (Oliver Nelson TikTok Remix) – The Wombats

 

Një nga përdorueset e TikTok, Sara Carstens, shpjegoi në një video se arsyeja që ajo mori pjesë në trend ishte të përqafonte rrathët e saj nën sy dhe të tregonte se ato mund të jenë një tipar i bukur.

Bashkohuni edhe ju me trendin viral, teksa shfaqni pa ngurrim shfaqni pa përsosmëritë.

 

@sarathefreeelf and @abbyrartistry made me do it

♬ Greek Tragedy (Oliver Nelson TikTok Remix) – The Wombats

 

Të ngjashme