Sara Hoxha ndan videon më të ëmbël të Poem Blu duke qeshur

 Sara Hoxha ndan videon më të ëmbël të Poem Blu duke qeshur

Sara dhe Ledri kanë publikuar një video të Poem Blu duke qeshur. Në muajin dhjetor të vitit 2020 çifti i njohur Ledri Vula dhe Sara Hoxha u bënë prindër për herë të parë.

Ata u zhvendosën në Gjermani pak para lindjes së Sarës për të mirëpritur në jetë Poem Blu.

Së fundmi çifti i kanë hapur një llogari në Instagram Poemës dhe aty ndanë së fundmi një video që shkriu zemrat e ndjekësve.

“Kur po vdes për gjumë por dikush thotë diçka për të qeshur.”,  shkruhet në videon e bukur.

Të ngjashme