“Shqipëria ka femra egoiste që duan të duken kudo”, ndjekësja kritikon Manjola Nallbanin

 “Shqipëria ka femra egoiste që duan të duken kudo”, ndjekësja kritikon Manjola Nallbanin

Manjola ka pranuar kritika nga një ndjekëse. Këngëtarja Manjola Nallbani ka qenë dhe mbetet një nga emrat shumë të dashur për publikun.

Kohët e fundit ka filluar të bëhet më shumë aktive në rrjete sociale, sidomos në Instagam, aty ku publikon foto të ndryshme dhe pranon komente pozitive.

 

Ajo së fundmi i ka realizuar disa foto profesionale në të cilat shihet e veshur me një fustan ngjyrë pink i cili i vinte në pah format trupore.

Në këtë rast nuk kishte vetëm komente pozitive pasi një nga ndjekëset e ka kritikuar Manjolën dhe nuk ka munguar më pas reagimi i vajzës së saj dhe ai i vetë Manjolës.

Në vazhdim ua sjellim reagimin e ndjekëses e cila e quan Manjolën si një nga femrat egoiste shqiptare e cila sipas saj ka dëshirë të duket kudo dhe regimet e Manjolës me të bijën.

Të ngjashme