Zbulohet fanella e tretë e AC Milan për sezonin e ri

Është zbuluar fanella e tretë e AC Milan që do të vishet nga futbollistët në edicionin e ri 2021/2022.

Fanella do të përmbajë dy vija të trasha në gjoks dhe mbi to do të jetë llogoja e PUMA-s dhe llogoja e kluibit.

Kjo do të vishet kur Milan do të luajë si mysafir.

Fanellat u prezantuan nga faqja Footy Headlines.

Të ngjashme